Urmărește emisiunea live


Elevă ÎNJUNGHIATĂ în cancelaria ŞCOLII

Angajat al aeroportului, înjughiat în cap
Angajat al aeroportului, înjughiat în cap

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, înarmat cu un cuţit, a pătruns într-o şcoală din comuna Oşeşti, unde a ameninţat o elevă, pe mama acesteia şi pe o profesoară şi a rănit minora cu cuţitul în zona mâinilor. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare, loviri sau alte violenţe şi port fără drept de obiecte periculoase.

'În fapt, bărbatul s-a deplasat în data de 29 martie la o unitate şcolară din comuna Oşeşti unde minora se afla la cursuri. Acesta a pătruns în unitatea şcolară având un cuţit asupra lui şi a ameninţat cu acte de violenţă minora, precum şi pe mama acesteia şi un cadru didactic. De asemenea, acesta i-a provocat minorei leziuni la mâna stângă. Ulterior, folosindu-se de ameninţări a determinat minora să îl însoţească prin pădure, spre satul Pădureni, comuna Oşeşti. Cei doi au fost găsiţi de poliţişti la domiciliul unei rude a bărbatului.

Minora a fost internată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost reţinut, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive', se arată într-un comunicat de presă remis vineri de IPJ Vaslui.

[citeste si]

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel