Elevă, despăgubiri record. I s-a interzis să meargă la toaletă

Pentru că nu a fost lăsată să meargă la toaletă de o profesoară prea strictă, o elevă din California a primit despăgubiri de 1,25 milioane de dolari.

Un tribunal din San Diego a luat miercuri această decizie în favoarea fostei eleve a liceului Patrick Henry, care a depus plângere în urma incidentului petrecut în 2012 și pentru care a cerut inițial o indemnizație de 25.000 de dolari.

Potrivit plângerii, adolescenta care avea atunci 14 ani nu a fost lăsată să meargă la WC din cauza regulamentului foarte strict al liceului. Profesoara i-a sugerat să facă pipi într-o găleată într-un dulap din spatele clasei și apoi să verse găleata în chiuvetă.

Acest episod umilitor i-au atras elevei jigniri și texte obscene din partea colegilor și au împins-o chiar spre o tentativă de sinucidere, a explicat fata în cursul procesului care a durat trei săptămâni.

"Acest lucru nu ar fi trebuit să i se întâmple niciodată unei fete de 14 ani", a declarat pentru AFP avocatul său, Brian Watkins, care a admis că este vorba de unul din dosarele sale "cele mai neobișnuite", informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel