Elev, la spital după o altercație cu un maistru

Ambulanță
Ambulanță

Un elev în vârstă de 16 ani, care efectua ore de practică la Grupul Şcolar 'Ion Mincu', a fost transportat, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce s-a lovit cu un cancioc, în urma unei altercaţii cu un maistru de la unitatea de învăţământ. 

'Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a reieşit că elevul, în vârstă de 16 ani, aflat în practică a fost atenţionat verbal de maistru deoarece ar fi vorbit urât. Maistrul i-a atras atenţia elevului şi acesta a pus în faţă canciocul pe care îl avea în mână. Când maistrul s-a apropiat, elevul s-a tras în spate şi şi s-a lovit cu canciocul în zona urechii, fiind transportat la spital', a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Alina Tonică, potrivit Agerpres.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală purtare abuzivă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, dr. Dan Ungureanu, elevul le-a povestit cadrelor medicale că ar fi fost pălmuit de maistru. 

'Din informaţiile primite de cadrele medicale care au fost solicitate să intervină în acest caz, elevul ar fi dat ciment pe jos şi maistrul l-a certat şi i-ar fi dat două palme, după care între cei doi a fost o altercaţie. Elevul a suferit o plagă de aproximativ un centimetru în zona urechii, fiind transportat la spital. El se află în afara oricărui pericol', a declarat dr. Dan Ungureanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel