Anchetă! Elev amenințat cu cuțitul în curtea unui liceu

FOTO: IJJ Bistrița-Năsăud
FOTO: IJJ Bistrița-Năsăud

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au deschis un dosar penal după ce un tânăr, în vârstă de 18 ani, și-a amenințat un coleg cu cuțitul. Incidentul a avut loc în interiorul unui liceu, în timpul unei pauze. 

"Pe fondul unui conflict mai vechi, tânărul de 18 ani a intrat în curtea şcolii, a scos cuţitul tip briceag, pe care îl avea ascuns în buzunarul de la pantaloni, şi a început să îl ameninţe pe colegul său cu acte de violenţă. Acest cuţit are o lungime de 18 cm şi reprezintă, conform prevederilor legale în vigoare, un obiect interzis la purtare, ca urmare jandarmii au fost solicitaţi să intervină de către reprezentantul firmei de pază care asigura ordinea în incinta liceului", susțin reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Un echipaj de Jandarmerie din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița a ajuns la fața locului unde au fost identificate persoanele implicate în conflict și au fost întocmite actele de sesizare pentru infractiunile de amenintare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Poliția va continua cercetările.

Vezi și: 

Cartier ANL, lângă Aeroportul Băneasa. Vestea dată de primarul Sectorului 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel