Elena Udrea şi Ioana Băsescu, la Instanţa supremă

Marţi, Elena Udrea şi Ioana Băsescu s-au prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

Un judecător de cameră preliminară va discuta contestaţia depusă de Elena Udrea şi Ioana Băsescu privind controlul judiciar pe care îl au în acest dosar.

La intrarea în sediul instanţei, Elena Udrea a declarat că nu înţelege de ce nu i se permite, de doi ani şi jumătate, să meargă în străinătate. Ea a refuzat să spună care sunt motivele pentru care vrea să plece din ţară, potrivit Agerpres.

Amintim că, pe 24 mai, DNA a dispus trimiterea în judecată a Elenei Udrea, Ioanei Băsescu şi a jurnalistului Dan Andronic, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009. Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, implicată direct în campania lui Traian Băsescu, candidat la alegerile prezidenţiale din 2009, a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la luare de mită (2 fapte) şi spălare a banilor (5 fapte), potrivit DNA. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel