Urmărește emisiunea live


Elena Udrea, la Curtea de Apel, către jurnaliști: Îmi puneți atâtea întrebări!

Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea a ajuns în fața instanței, la Curtea de Apel București, pentru prima dată după revenirea din Costa Rica în procesul referitor la finanțarea campaniei electorale din 2009.

Elena Udrea nu a dorit să dea multe declarații jurnaliștilor prezenți la intrarea de la Curtea de Apel București. Aceasta a precizat că va face declarații după ce va ieși din sala de judecată: 'Îmi puneți atâtea întrebări În continuare trebuie să-mi dovedesc nevinovăția. Vorbim la ieșire' a spus Elena Udrea.

Amintim faptul că dosarul Udrea-Băsescu-Andronic se reia sub mandatul unui nou judecător, stabilit de Curtea de Apel Bucureşti, după ce primul magistrat s-a pensionat. Procesul în care este judecată Elena Udrea, Ioana Băsescu şi Dan Andronic vizează presupuse fapte de corupţie. Elena Udrea este acuzată de instigare la luare de mită și spălare de bani. Aceasta a plecat în Costa Rica înainte de finalizarea dezbaterilor din dosarul Gala Bute, de la instanţa supremă, şi a acuzat pretinse abuzuri în derularea acelei anchete.

În 13 iunie judecătorul care avea dosarul în lucru a anunţat că se pensionează şi că un nou judecător va fi desemnat aleatoriu pentru continuarea cercetării judecătoreşti în acest dosar. La ultimul termen de judecată instanţa aştepta răspunsuri de la SRI şi DNA referitoare la implicarea în obţinerea de probe în timpul urmăririi penale din acest dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel