Elena Udrea, intervenție din Costa Rica: Să clarific agitația din România

După ce s-a zvonit că fugit în Costa Rica, pentru a evita închisoarea, Elena Udrea a intrat în direct la Antena 3 și a lămurit situația.

Udrea a declarat că își dorește ca lucrurile să fie judecate corect în procese și justiția să fie corectă, să dispară abuzurile, dar a spus categoric că nu a fugit din România.

Elena Udrea a mai precizat că se află în vizită la niște prieteni în Costa Rica, după ce în urmă cu câteva zile a fost la Atena în legătură cu o procedură medicală. Ea a declarat că nu a fugit din țară și că se va întoarce la Atena iar mai apoi în România.

Fostul ministru a mai mărturisit că s-a întâlnit cu prietena ei Alina Bica în Costa Rica. Udrea a precizat că nu așteaptă favoruri și dorește să fie judecată corect, că îi este teamă de închisoare, dar ar fi o perioadă peste care ar putea trece.

„De obicei nu dau socoteală unde plec din țară, dar am intrat pentru agitația din România.

Cel mai simplu e să lamuresc anumite aspect. Mi-am propus să mai stau, nu foarte mult. Eu sunt între două proceduri. Mă rog, două proceduri medicale pe care le fac la Atena. După ce am terminat una am venit să îmi vizitez  prieteni foarte buni. Am etapa secundă într-o săptămână la Atena și apoi, dacă toate lucrurile sunt bune din punct de vedere al procedurilor, ne vedem acasă si vorbim și alte lucrui ce țin de politică”, a precizat Elena Udrea la Antena 3.

[citeste si]

Întâlnire cu Bica

Ea a mai precizat că are nevoie de liniște și speră să treacă peste această perioadă grea care să nu îi afecteze sarcina. Udrea a mai transmis că s-a văzut și Alina Bica.

„M-am văzut cu Alina Bica. Aeasta a fost și unul dintre motivele pentru care am venit. Mi-am dorit să o văd, știam că trece printr-o perioadă foarte grea că nu se simte bine fizic. Din punct de vedere fizic nu este într-o stare bună. Convingerea mea e că se va întoarce după ce își rezolvă situația. Să dea Dumnezeu să se întâmple repede și bine”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel