Elena Udrea, eliberată. SRS, despre planul ei: Va fi un pretext

Sorin Roșca Stănescu a declarat, la Antena 3, că zilele grele pentru Elena Udrea sunt departe de a se fi încheiat. Totodată, jurnalistul susține că există o scăpare.

Sorin Roșca Stănescu a declarat că eliberarea Elenei Udrea ar putea fi doar o chestiune de timp chiar în contextul în care "completurile vor fi corecte". Mai mult, jurnalistul atrage atenția asupra modului în care fostul ministru poate folosi o situație complicată în favoarea ei. 

Citește și: Elena Udrea, după eliberare: Nu vin în România

"Zilele grele pentru Elena Udrea dar și pentru Alina Bica nu s-au încheiat. De ce? Pentru că deși ele în acest moment nu sunt condamnate în România, nu sunt nici nevinovate. Ele se bucură de prezumția de nevinovăție, dar procese grele urmează în fiecare caz în parte și în funcție de probele existente la dosar, dacă completurile vor fi corecte, vor avea sentințe corecte și drepte care pot fi și sentințe de condamnare, nu neapărat sentințe prin care ele pot fi absolvite de vină. În ceea ce o privește pe Elena Udrea, situația este și mai complicată, într-adevăr, pentru că ea și-a asumat responsabilitatea unui copil pe care l-a născut în afara statului român, căruia nu i-a făcut acte, deci acel copil nu figurează ca fiind român. Ca să îi facă acte trebuie să vină în România, ca să vină în România trebuie să îi facă un pașaport, trebuie să îi facă documente care nu pot fi eliberate în Costa Rica pentru că acolo nu există ambasadă, nu există consulat. E o întreagă nebunie, o încurcătură în ceea ce privește copilul. Va fi în același timp și un pretext pentru a rămâne în Costa Rica pentru că tot timpul va spune că nu poate să plece departe de copil, ceea ce până la un punct este just", a declarat Sorin Roșca Stănescu.

Citește și: Elena Udrea, eliberată. Bolcaș, ipoteze: Ori s-a păcălit, ori a fost păcălită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel