EXCLUSIV  Elena Udrea, eliberată. Bolcaș, ipoteze: Ori s-a păcălit, ori a fost păcălită

Elena Udrea
Elena Udrea

Avocatul Lucian Bolcaș scoate la lumină noi ipoteze în cazul Elenei Udrea.

Lucian Bolcaș a declarat, pentru DC News, că nimeni nu știe care sunt adevăratele interese ale Elenei Udrea. Mai mult, renumitul avocat susține că ea ori s-a păcălit, ori a fost păcălită.

Citește și: Elena Udrea, după eliberare: Nu vin în România

"În ceea ce privește situația juridică a doamnei Elena Udrea, deși unele știri au fost date direct de către avocații dânsei, iar altele prin intermediul unor organisme de presă, întotdeauna am avut de-a face cu aproximații care, de multe ori, nu s-au confirmat. Ori au fost persoane care nu cunoșteau procedura aceasta a extrădării, ori au fost persoane care nu au cunoscut interesele Elenei Udrea care se ascund în spatele acestor proceduri care nouă ni s-au părut complicate și absolut aproximative.

La această oră, nu există nicio certitudine cu privire la scopul pe care l-a urmărit Elena Udrea fugind din țară. Sigur, este simplist să spun că a vrut să scape de pedeapsă, dar ori s-a păcălit, ori a fost păcălită pentru a ajunge în această situație. Nu avem nicio certitudine cu privire la planul ei de viitor cu atât mai mult cu cât definitivarea printr-o decizie definitivă a procesului este numai suspendată, hotărârea este aleatorie. Așa că nu știm ce se va întâmpla", a declarat Lucian Bocaș pentru DC News.

Citește și Udrea, declarații după eliberare. Ursu: Extraordinare constatări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel