Elena Udrea, deghizată la Victor Ponta. ”Eu am recunoscut-o”

Elena Udrea a afirmat, luni seară, la TVR 1, că a mers deghizată la o întâlnire cu Victor Ponta, ca să nu o recunoască nimeni. Se întâmpla în urmă cu patru ani, în 2013. Victor Ponta a confirmat. 

”Am fost deghizată la întâlnirea cu Victor Ponta. A fost și Sebastian Ghiță de față. A trebuit să fiu luată dintr-un anumit loc, eram îmbrăcată cumva, purtam ceva pe cap. Am pus un batic pe cap, aveam și o umbrelă. M-am ferit și de oamenii de pe alei, și de paznic, a trebuit să aștept să urce unii cu liftul. Ponta locuia într-un bloc cu multe apartamente, nu ne puteam vedea acolo. Ne-am văzut la el, la birou. Am stat o oră la el”, a spus Elena Udrea, TVR 1.

Victor Ponta a menţionat astăzi că Elena Udrea a venit să discute cu el, atunci când era premier, referitor la numirea procurorilor şefi în numele fostului preşedinte Traian Băsescu şi nu a fost "deghizată".

”A venit în numele dlui Băsescu. Eu am recunoscut-o. Însă a venit după ce am avut o discuţie la care au participat dl Dragnea, dl Oprea şi încă trei persoane pe care nu vreau să vi le spun, pentru că nu aveau funcţii politice”, a declarat Victor Ponta, care a completat că discuţia a avut loc pe tema ”numirii şefilor de parchete”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel