Elena Udrea ar fi plecat în COSTA RICA. Avocatul: E în ATENA

Elena Udrea ar fi plecat în Costa Rica. 

Elena Udrea ar fi plecat în Costa Rica, potrivit Antena 3. Inițial, erau informații că Elena Udrea ar fi plecat în Atena, informații susține în continuare de avocat, care infirmă că se află în Costa Rica. 

Udrea: Și de dacă am părăsit țara?

”Unii nu au avut somn si, dupa miezul noptii s-au apucat sa imprastie "pe surse" ca "Elena Udrea a parasit tara"!!!!!! Asa, si??? Si ce daca "am parasit tara"??? Ce va agita atat de tare de nu dormiti noaptea din cauza mea? Sau ati primit ordin pe unitate sa va ridicati din scutece si sa va lamentati pe net? "Am parasit tara" de nu stiu cate ori pana acum si o sa o mai "parasesc" oricand e nevoie. Ca plec cu treaba sau plec in vacanta, ma priveste fix pe mine. La fel cum si daca as merge sa o vizitez pe Alina Bica in Costa Rica sau m-as plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastra. Asa ca pe loc repaus pana la noile ordine. P.S. Cine chiar ar fi vrut sa se stie unde sunt zilele acestea, putea afla usor, nu e niciun secret, ba chiar este o informatie oficiala.” a scris Elena Udrea, pe Facebook, cu privire la plecarea sa. 

Amintim că Alina Bica se află în Costa Rica. 

Avocatul Elenei Udrea infirmă că aceasta se află în Costa Rica. Spune că e în Atena

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a precizat, la Antena 3, că ”în această perioadă se află la Atena pentru anumite proceduri medicale”, în acest sens prezentând documente instanței. Totodată, el a precizat că aceasta nu are vreo interdicție. ”Am vorbit cu Elena Udrea acum o jumătate de oră și mi-a confirmat că se află la Atena” a mai spus avocatul. Totodată, el afirmă că s-ar putea duce la un moment Elena Udrea în Costa Rica, fiind destinație de vacanță, subliniind că nu știe că Elena Udrea ar vrea să părăsească țara. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel