Elena Merișoreanu, la un pas de divorț: M-a înșelat

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu face o dezvăluire șocantă, astăzi, la ''Totul pentru dragoste'', emisiune moderată de Mirela Vaida. Interpreta de muzică populară mărturisește că a fost înșelată de soțul ei și că a fost la un pas de a divorța. 

Elena Merișoreanu are o căsnicie de 43 de ani cu soțul său Viorel, dar susține că putea să aibă alt drum în viață, pentru că se putea căsători cu un ambasador. Relația lor poate fi un exemplu de devotament și susținere, rar întâlnit azi.

(w670)

„Cine spune că n-a avut probleme în căsătorie, minte! Eu și soțul meu avem o relație frumoasă, dar au fost și probleme. M-a înșelat și m-am gândit la divorț. Atunci a intervenit mama care mi-a spus câteva vorbe pe care le țin minte și astăzi: «Să destrami este foarte ușor, să construiești e dificil». În plus, el ar fi rămas întotdeauna cel mai bun și singurul tată al fetelor noastre, așa că am depășit. Un singur sfat le dau femeilor, lăsați-l doar dacă vă bate, dacă nu aduce bani acasă şi nu-și vede de familie şi de copii, în clipa aia îl lași fără regrete. Altfel... te mai gândești!”, spune Elena Merișoreanu va fi prezentă, astăzi, în platoul emisiunii Totul pentru dragoste.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel