EXCLUSIV  Elena Mateescu, ANM. Primăvara debutează cu temperaturi de iarnă

Elena Mateescu, directoare generală a Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a oferit în exclusivitate pentru DC News, prognoza meteo pentru restul lunii februarie și a vorbit despre temperaturile cu care va debuta această primăvară.

Iarna 2017-2018 s-a abținut până acum să se manifeste așa cum ne-am fi așteptat, însă asta nu înseamnă că episoadele geroase, caracteristice anotimpului rece, nu vor apărea. Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie avertizează că primăvara va debuta cu temperaturi de iarnă, de -14 - -15 grade.  

Temperaturi record

„Primăvara în acest an va debuta cu valori specifice sezonului de iarnă. Mercurul în termomentre de la o zi la alta, va coborî, pentru că vom atinge valori de -14 - -15 grade. Este posibil ca în diminețile zilelor de 26, 27, 28 și chiar 1 martie, să avem la unele stații meteorologice din rețeaua Administrației Naționale de Meteorologie valori care să fie considerate ca cele mai coborâte valori ale temperaturilor minime din această perioadă", declarat Elena Mateescu, director ANM, la Interviurile DC News. 

Vezi AICI integral interviul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel