Elena Cristian, reacție după JIGNIREA lui Ghilezan la adresa Diasporei: "Nu are nicio scuză"

Elena Cristian a reacționat după ce astăzi, jurnalistul Marius Ghilezan i-a jignit pe oamenii din Diaspora.

"Fără să-i țin partea jurnalistului Ghilezan, aș spune că mie nu mi se pare deloc rușinos ca o persoană să fie spălătoreasă. Să ne înțelegem, nicio muncă făcută în lumea asta nu este rușinoasă. Generalizarea duce la jignire, pentru că prin generalizare el s-a gândit că aia e ceva foarte urât și că toată lumea este la fel, toată lumea care pleacă acolo... Deci exprimarea dânsului și modul în care a pus această exprimare în întregul context, sigur că s-a adresat jignitor românilor plecați peste hotare. Multă vreme am crezut că doar politicienii vorbesc așa, unii dintre ei, nu toți, și că își dau uneori drumul la gură. Ni-l amintim pe fostul ministru Rus, nici nu pot să reproduc, doar așa, ceea ce a spus atunci. Mai recent, primarul Iașiului a avut o reacție asemănătoare, dacă vă amintiți, spunând lucruri aproape la fel cu fostul ministrul Rus despre românii plecați peste hotare și despre cei rămași acasă, aici și sigur că nu putem să nu ne întrebăm, ce o fi în capul acestor oameni", a declarat Elena Cristian, în direct, la România TV.

"Cei mai mulți dintre românii care au plecat, că or fi 5, că or fi 6 milioane, nu știm exact că nu avem date, că or fi 4, muncesc cinstit. Români de succes care reușesc să facă lucruri nemaipomenite, atât pentru comunitățile în care locuiesc, dar și pentru comunitățile de români de acolo. Probabil jurnalistului Ghilezan ar trebui să explice ce a vrut să spună și nu, nu are nicio scuză", a mai adăugat ea.

Totul vine în contextul în care, astăzi, jurnalistul Marius Ghilezan i-a jignit pe românii din diaspora.

"Să ne mai lase cu votul ăsta, să ne lase spălătoresele din Diaspora!" a spus acesta, care a susținut că numărul de votanți din Diaspora este în continuare unul foarte mic, de aproximativ 14% din totalul celor plecați să muncească în străinătate, citează știridiaspora.ro. 

Citește mai mult pe stiridiaspora.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel