Elena Cristian, la Realitatea TV: Nebunie politică! Dan Barna își asumă aceste riscuri

Ultimele declarații făcute de Dan Barna au stârnit tot felul de reacții pe scena politică și media, Elena Cristian, redactor șef la DC Business, lămurind unul dintre aspectele intens comentate.

Elena Cristian a fost invitată în emisiunea ”Ediție Specială” la Realitatea Tv unde a făcut o scurtă analiză a declarațiilor lui Dan Barna:

”Este o declarație electorală. Domnul Barna își dorește foarte mult să atragă electorat și din zona de maghiari, acolo de unde se spune că este foarte greu să atragi electorat, s-a văzut de fapt. Există acolo UDMR-ul care a asigura acel volum de voturi și e clar că-și dorește să intre și acolo. Fiind în zona respectivă pare a fi o declarație nefericită și, cu siguranță, greu de realizat, greu de implementat, greu de adus în actualitate. Dar domnul Barna este deja în campanie și își asumă aceste riscuri, doar că toate aceste declarații din ultima vreme și toată această păruială politică îndepărtează taberele și nu mai știi cine cu cine, cum vor reuși să facă majorități, cum vor reuși să se adune într-un final în toată această nebunie politică”, a declarat Elena Cristian sâmbătă seara.

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat sâmbătă, la Târgu Mureş, că România ar trebui să depăşească acest "clivaj etnic" în care fiecare votează cu etnia lui şi că într-o Românie civilizată, modernă şi educată chestiunea etnică nu ar mai trebui să fie de actualitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel