Elena Cristian, după intervenția revoltătoare a lui Mihai Chirica la Realitatea TV: Să-și asume!

Mihai Chirica a spus, într-o emisiune a unui ziar local din Iași că fetele tinere și frumoase au ajuns să se prostitueze în afara țării, iar băieții, săracii, muncesc pe bani puțini, mulți neavând nici opt clase. După difuzarea declarației la Realitatea TV, primarul a intervenit telefonic și a acuzat... presa că-i rupe declarația din context. 

Primarului Iașului, Mihai Chirica, la Realitatea TV, a susținut că declarațiile sale potrivit cărora ”tânăra generaţie din păcate a părăsit ţara şi acum îi vezi cum fetele tinere şi frumoase multe dintre ele au ajuns să se prostitueze şi vedeţi cum ştirile se umple cu români peste tot. Băieţii, săracii, muncesc pe te miri ce, că nu îl plătesc ca pe un italian, sau ca pe un englez sau ca pe un neamţ sau ca pe un francez.” au fost scoase din context. 

Elena Cristian este de părere că primarul ar fi putut să-și asume sau să vină cu scuze cu privire la generalizarea făcută. 

Redactorul-șef DC Business a spus că primarul  Mihai Chirica nu a profitat de momentul intervenției la Realitatea TV pentru a-și nuanța declarațiile: ”Ar fi putut spune acum că nu se poate generaliza, că nu putem pune eticheta aceasta pe toți românii care pleacă să muncească în străinătate, dar nu a făcut-o. Este politician și o parte mică din abandon și din ceea ce vorbește acolo cred că e și din cauza dânsului și din cauza unor politici proaste din ultimii 30 de ani. Ar fi putut măcar să-și asume dacă tot crede că toți cei plecați sunt așa cum i-a etichetat dânsul”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel