ELCEN ar putea opri apa caldă în Capitală. Primăria intervine: Trebuie să existe o limită

Primăria Capitalei a reacţionat după ce administratorul judiciar al ELCEN a anunţat că furnizarea apei calde pentru Bucureşti ar putea fi sistată în luna octombrie, din cauza datoriilor. 

“Am vorbit azi cu Doamna Premier Dăncilă și cu Domnul Ministru de Finanțe Teodorovici care m-au asigurat atât pe mine, ca primar general, cât și pe bucureșteni ca, sub nicio forma, Guvernul NU va fi de acord cu sistarea apei calde acum, pe timp de vară, și a apei calde și a căldurii, pe timp de iarnă, indiferent de sincopele juridice și financiare dintre Elcen si Radet.

Dincolo de declarațiile belicoase ale administratorilor ELCEN, atât cel special cât mai ales cel judiciar, sistarea livrării agentului termic în Capitală nu este, oricum,  o decizie la îndemâna celor care o cer din motive strict comerciale. Vorbim aici de infrastructura critică, ce trebuie prin lege să aibă continuitate, asupra căreia NU se poate interveni.

Înțelegem că administratorul judiciar al ELCEN este o firmă  care urmărește doar profitul, fiind interesată exclusiv de încasarea unor comisioane cât mai mari și nu de calitatea vieții bucureștenilor. Dar trebuie să existe o limită dincolo de care nu se poate trece, limită pe care, din păcate, reprezentanții Sierra Quadrant o depășesc în mod sistematic.

Îi asigur pe toți bucureștenii că Primăria Capitalei nu va accepta sub nicio formă impunerea unor astfel de măsuri și că va întreprinde toate demersurile necesare pentru ca livrarea agentului termic să se facă fără probleme. În acest moment, suntem în plin proces de reparații și înlocuire ațevilor vechi, unele dintre ele chiar de peste 50 de ani“, a explicat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. 

Citeşte AICI CE A DECLARAT ADMINSTRATORUL JUDICIAR AL ELCEN CU PRIVIRE LA FURNIZAREA APEI CALDE. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel