Elcen a lăsat SUTE de blocuri fără apă caldă și căldură. Firea face acuzații DIRECTE: Cinism îngrozitor. A făcut-o intenționat

Ninsoare
Ninsoare

Gabriela Firea, primarul Capitalei, face acuzații grave și directe la adresa PNL, după ce, sâmbătă, sute de blocuri au rămas fără apă caldă și căldură. 

”Cu un cinism îngrozitor, administratorul Elcen, membru PNL Sector 1, a comandat o temperatură mult mai mare pentru livrarea agentului termic de la Elcen către Termoenergetica, fostul RADET. Am cerut o temperatură de 96-98 de grade și s-a livrat cu peste 20 de grade mai mult, intenționat, nu din greșeală, pentru că și la Elcen, ca și la RADET, lucrează profesioniști și știu bine ce impact are un debit mai mare, o presiune mai mare sau grad mai mare de temperatură la apa clocotită. Au știut că vor rămâne sute de blocuri fără apă caldă și căldură. Îl somez pe premierul demis PNL să ne spună dacă l-a tras la răspundere pe membrul PNL al Sectorului 1, administratorul Elcen, care a lăsat, ieri, Capitala în frig, pentru că ei au făcut asta politic. Politic. Totul se joacă politic! Inclusiv pedepsindu-i pe bucureșteni. Eu și echipa mea am muncit toată ziua de ieri, și azi, ca să reparăm. Am reușit să se reia livrarea de apă caldă, iar, pentru jumătate din blocuri, este și căldură, pentru cealaltă jumătate încă se lucrează, dar e normal să se întâmple așa ceva?” a spus Gabriela Firea astăzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel