Urmărește emisiunea live


ELCEN a lăsat București fără apă caldă. Firea, plângere penală

Într-o declarație de presă primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut precizări cu privire la întreruperea apei calde și a căldurii în jumătate din municipiul București. 

”Ieri, în prima zi după alegeri, ELCEN, cu acordul, probabil, că nu au făcut de capul lor, secretariatului din Ministerul Energiei, au oprit apa caldă în jumătate din București. Sectoarele 2, 3, 4. Am făcut plângere penală pentru cei care au luat această decizie deoarece apa caldă și căldura sunt infrastructură critică și trebuie să se livreze în continuu.

Există o lege care îi apără pe cetățeni și pe care nimeni nu dorește să o aplice. În premieră ELCEN a oprit apa caldă și căldura, a oprit CET-ul Sud, fără să informeze conducerea RADET, fără să informeze conducerea primăriei, știut fiind faptul că avem în revizie CET Grivița care nu poate să furnizeze apă caldă. 

Eu cred că este, în primul rând, un sabotaj la adresa cetățenilor. Vreau să îi spun și doamnei prim-ministru acest lucru să ia în considerare măsuri la Ministerul Energiei și ELCEN pentru că nu este normal ca instituțiile statului să îi saboteze pe cetățeni”, a precizat Gabriela Firea într-o declarație de presă. 

Vezi și: Firea, la ședința PSD: Am stabilit cu doamna Dăncilă să avem o întâlnire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel