El este iubitul Irinei Rimes. Imaginea oficială cu bărbatul

Irina Rimes
Irina Rimes

Irina Rimes nu-l mai ascunde. A publicat prima imagine oficială cu bărbatul misterios.

După ce a fost operată de urgență săptămâna trecută, Irina Rimes a plecat departe de Capitală. Artista sărbătorește Crăciunul pe rit vechi, motiv pentru care a plecat acasă, la familie, în Republica Moldova.

Se pare că aceasta nu a plecat singură, ci și cu iubitul care a susținut-o în momentele grele de la finalul anului 2019. 

Îndrăgita cântăreață a încercat timid să-l prezinte fanilor, în urmă cu o lună, cand au pozat la târgul de Crăciun de la Brașov, dar se pare că acum a prins un moment mult mai bun și postat o fotografie pe pagina de socializare în care apare cu un zâmbet larg, cu capul pe umărul lui. 

Val de mesaje pentru Irina Rimes

Fanii sunt foarte fericiți pentru artistă și i-au trimis acesteia un val de mesaje frumoase: "Un Cosmos fericit, draga Irina! Ma bucur mult ca ai trecut cu bine de acest incident. Sanatate maxima, putere si inspiratie iti doresc din toata inima cu toate gandurile bune! Pupiiici!!!!!", "Irinucă, nu te mai inteleg .... mai acum câteva zile ziceai ca fu ceva de anul nou, ceva cu spitalul (dar bine ca e bine), iar acuma o dai cu Craciunul. Păi, s-au intors toate pe dos la matăluță, adica Crăciun dupa an nou? (Revelion) Dar, oricum, sa fii fericita si vezi ca ieri fu Boboteaza","Sunt atât de bucuroasa de câte ori te văd! Și da, asemenea altora, te ascult non stop! Te ador! Ma înveselești cu postările inteligente și pline de umor! Mai vreau! Sărbători frumoase acolo, langa familia ta!", "Draga Irina, la noi, la basarabeni, altfel se saluta deja, mai ales că ești de la Soroca", "Multă sănătate și numai bucurii alături de cei dragi! Crăciun fericit!", "Sanatate multa, suflet linistit, bucurie in casa si in inima!", au scris fanii artistei.

 
 
 
View this post on Instagram

Fericiun Crecit!!!

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) onJan 7, 2020 at 10:06am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel