Șefia PNL București, pusă la bătaie. Comentariul lui Daniel Zamfir după oferta partidului

Deputatul Daniel Zamfir a comentat oferta pe care PNL i-a făcut-o avocatului Gheorghe Piperea a declarat de a prelua organizaţia Bucureşti.

"Apropo de prof Piperea si de propunerea pe care a primit-o de a prelua organizatia PNL Bucuresti, vreau sa va spun ca astept cu mare interes decizia pe care o va lua zilele acestea dl profesor. Nu va ascund ca m-a contact imediat sa ne sfatuim pentru ca nu-i asa, o astfel de decizie, intr-un astfel de moment,nu e una usoara pentru nimeni, mai ales pentru o personalitate cu un caracter atat de puternic care vine din zona societatii civile si care si-a construit cu truda o cariera profesionala demna de tot respectul.

Profesorul Piperea e un profesionist adevarat care vine din zona societatii civile aia autentica, nu platita de Soros, un om care a aratat ce insemna sa te bati pentru dreptate, un om care a reusit ce nimeni nu putea sa-si imagineze la un moment dat ca poate fi posibil! Experienta vietii mele politice alaturi de prof Piperea, in batalia pentru legea darii in plata cand am avut impotriva si BNR si FMI si BCE si Comisia Europeana si Guvernul Romaniei, mi-a redat increderea ca DA se pot schimba in bine lucruri in tara asta daca se implica oameni adevarati! Am vazut prieteni care-l sfatuiesc pe prof Piperea sa nu cumva sa accepte sa intre in mocirla asta de politica pentru ca va fi manjit si oricum nu va putea sa faca nimic.

[citeste si]

Eu i-as intreba pe acestia, cati dintre ei credeau ca vom duce pana la capat legea DIP? Dar sincer! Cati mai credeau ca vom determina guvernul sa dea si ordonanta sa lamureasca cu impozitul? Pe buna dreptate, multi sunt scarbiti de ce se intampla in politica. Dar ce facem oameni buni, ramanem cu scarba? plecam din tara asta ? sau ne implicam, noi cei care vrem sa schimbam lucrurile?

Eu vreau sa va asigur ca nimeni si nimic nu-l va schimba pe prof Piperea si ca tot ce va face daca va intra in politica va fi pentru dreptate in interesul cetatii.Asta-i Piperea, asta-i misiunea lui! Si va mai asigur de un lucru: voi fi alaturi de el neconditionat! Eu n-am castigat doar un partener sau colaborator extraordinar, ci un prieten de nadejde pe viata!", a transmis deputatul Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel