Efectul plagiatelor descoperite: Lovitură pentru ANI

După scandalul lucrărilor de doctorat plagiate, la şcoala doctorală a Academiei Naţionale de Informaţii a SRI numărul celor admişi a scăzut dramatic. Doar trei doctoranzi au fost admişi, conform unor informaţii furnizate de jurnalista Emilia Şercan. 

Jurnalista Emilia Şercan, cea care a scris prima despre suspiciunea de plagiat asupra lucrării de doctorat a lui Gabriel Oprea vine cu noi informaţii cu privire la şcoala doctorală a SRI. Numărul celor admişi este incredibil de mic, iar profesorii consideraţi responsabili de situaţia creată au fost pensionaţi. 

Dezvaluirile pe care le-am facut despre plagiatele conduse de Gabriel Oprea la Academia Nationala de Informatii a SRI au avut ca rezultat un inceput de reforma in aceasta scoala. Anul acesta au fost admisi doar trei doctoranzi la scoala lor doctorala, desi aveau mai multe locuri bugetate. O alta schimbare vizeaza patru profesori, care au fost identificati ca fiind responsabili de toata impostura de acolo. Acestia au fost pensionati - printre ei generalii Gheorghe Toma, mana dreapta a lui Gabriel Oprea si cel care le-a coordonat lucrarile de doctorat fiicei si ginerelui lui Oprea, si Constantin Onisor, cel care anul trecut era seful Scolii Doctorale a ANIMV , a precizat Emilia Şercan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel