EXCLUSIV  Efect de bumerang pentru Iohannis. Piperea, paradox cu Guvernul: I s-a împlinit planul, dar...

Avocat Gheorghe Piperea FOTO: Agerpres
Avocat Gheorghe Piperea FOTO: Agerpres

Avocatul Gheorghe Piperea a atras atenția asupra blocajului instituțional în care se află România. Acesta a subliniat de ce Klaus Iohannis ar putea pierde puncte în urma căderii Guvernului Dăncilă, o victorie pe care și-a asumat-o. 

'Avem un premier desemnat fără termen, în persoana domnului Orban. Este o situație de nedescris cu un Guvern interimar, care nici nu poate să plece, nu poate să facă nici măcar bugetul pe anul viitor. De acest fapt va fi vinovat domnul președinte pentru că și-a asumat victoria. A vrut o Românie fără PSD. Ei bine, va fi o Românie cu PSD, dar care nu este la guvernare, dar în același timp este la guvernare.' a declarat Piperea pentru DC News.

Vezi și LOVITURĂ pentru Orban după mișcarea PSD. Piperea: ”Blocaj INCREDIBIL!” Victorie pentru Dăncilă

'Vă mai spun un lucru extrem de important. Cred că cele două încercări de obținere a majorității, dacă se derulează pe toată durata campaniei electorale, vor eclipsa total dezbaterile, vor conduce la niște puncte pierdute de domnul Iohannis într-un mod accelerat pentru că oamenii se vor uita către Administrația Prezidențială, inclusiv cei care sunt simpatizanți ai USR, dar nu îl votează pe Dan Barna, ci pe el și îl vor întreba ce a dorit să demonstreze domnul președinte? Prin urmare, nu știu dacă va fi la fel de sigur de un nou mandat.' a declarat avocatul Gheorghe Piperea pentru DC News.

Vezi și Piperea scoate la înaintare o lege din 1996: PSD poate să dea lovitura de grație lui Klaus Iohannis




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel