Edinson Cavani vrea să plece de la PSG

PSG, nou record al masei salariale după venirea lui Messi, Ramos, Hakimi şi Wijnaldum
PSG, nou record al masei salariale după venirea lui Messi, Ramos, Hakimi şi Wijnaldum

Edinson Cavani a scris istorie la PSG. Deși uruguayanul este golgheterul all-time al francezilor, ar putea pleca din vară de pe Parc des Princes.

Golgheterul absolut al clubului francez de fotbal Paris Saint-Germain, Edinson Cavani (Uruguay), vrea o altă provocare începând din sezonul viitor, obosit să stea în umbra vedetei braziliene Neymar, relatează ziarul Le Parisien.

Cavani, care a fost eclipsat şi de suedezul Zlatan Ibrahimovic, şi-a regăsit zâmbetul în sezonul trecut în care a marcat 49 de goluri şi a semnat un nou contract până în 2020, în timp ce salariul său brut a ajuns la 18 milioane euro pe an. 

Cavani, nemulțumit de tratamentul preferențial al lui Neymar

Venirea din vară a lui Neymar, transferat pentru 222 milioane euro de la Barcelona, a schimbat din nou datele pentru uruguayan, care simte că brazilianul are parte de un tratament preferenţial, inclusiv la executarea loviturilor de la 11 m. 

Venirea unui nou antrenor ar putea influenţa de asemenea decizia lui Cavani de a pleca, mai ales că patronii din Qatar preferă să-l consulte pe Neymar decât pe uruguayan. 

În acest sezon, Cavani a disputat 38 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 33 de goluri. Preţul lui de vânzare este de 60 milioane euro, conform sursei citate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel