Ședință PSD. Pieleanu, informații: Tudose a luat cuvântul și a anunțat

Liderii partidului s-au întâlnit la şedinţa Comitetului Executiv iar sociologul Marius Pieleanu a dezvăluit informații din interiorul ședinței.

Astfel, Marius Pieleanu a precizat că a fost informat de către mai mulți lideri PSD care se aflau la ședință că premierul Tudose a luat cuvântul și a dat asigurări că nu dorește să preia partidul nici să candideze la prezidențiale. Totodată, Pieleanu a mai precizat că deși existau mulți ”revoluționari” de dimineață, azi au fost ”pisicuțe” iar Liviu Dragnea este cel care conduce partidul. 

„Zece persoane mi-au spus că Tudose a luat cuvântul de bună voie și a zis că nu dorește să fie președintele partidului, dar și că nu vrea să fie candidatul partidului pentru funcția de președinte a țării. Oricum nu avea nicio șansă. 

A fost primită cu scepticism declarația. Liviu Dragnea a demonstrată că controlează foarte bine lucrurile”, a precizat Pieleanu la România TV.

Totodată, sociologul a mai precizat că în urma unui congres extraordinar, Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la președinția României. 

Totodată, Marius Pieleanu mai transmite că ”mulți care spuneau că vor face revoluție” înainte de ședința de azi au fost ”pisicuțe”, precizând că nu vede ”un viitor luminos pentru domnul Tudose”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel