Edi Iordănescu nu-și mai lasă fotbaliștii să plece de la Mediaș; ce a declarat antrenorul echipei neînvinse în acest sezon

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a asigurat că jucătorii nu vor mai pleca așa ușor de la Gaz Metan Mediaș, echipă aflată pe primul loc în Liga I, după primele 8 etape.

„Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor, dar atât timp cât voi fi la Mediaş, jucătorii nu vor mai pleca la alte cluburi în orice condiţii. Cine vine să joace la Gaz Metan, trebuie să înţeleagă că este nevoie să îşi aducă aportul în mod concret la atingerea obiectivelor echipei şi să închidă un anumit ciclu. Abia ulterior se poate discuta de alte propuneri, de la alte cluburi, din ţară sau din străinătate”, a afirmat tehnicianul pentru Agerpres.

„De acum înainte, cine îşi va dori jucători de la clubul nostru, va trebui să facă eforturi financiare susţinute, pentru că Gaz Metan Mediaş îşi doreşte performanţa şi se ghidează după un sistem şi o viziune care presupune printre altele continuitate şi consecvenţă. Fac toate aceste precizări din poziţia de Manager General al clubului şi am tot concursul, dar şi susţinerea necondiţionată din partea conducerii clubului şi a factorilor care susţin acest proiect”, a subliniat Iordănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel