Edi Iordănescu, după ce a confirmat că rămâne la Mediaș: Poate într-o zi voi antrena Craiova

Edi Iordănescu a confirmat că va rămâne la formația medieșană. 

Antrenorul Edi Iordănescu a confirmat, pe Facebook, că va rămâne antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, dar nu exclude un mandat de tehnician la Universitatea Craiova, conform Agerpres.

„Sunt legat contractual, dar şi sentimental de Gaz Metan şi de Mediaș. Sunt dator moral băieților să duc la capăt munca şi lupta alături de ei. Sunt dator suporterilor, care au crezut în noi şi ne-au susținut joc de joc, sunt dator conducerii, care de când am venit mi-a dat putere de decizie totală şi necondiționată la nivelul echipei. În concluzie, merg mai departe pe drumul pe care sunt", a transmis Iordănescu, la câteva zile după ce Gaz Metan a anunțat negocierile cu tehnicianul.

Poate într-o zi...

Iordănescu a comentat și oferta venită din Bănie pentru a antrena Craiova: „Craiova nu mai este de mult doar o echipa. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor român cred că şi-ar dori ca într-o zi să aibă posibilitatea să antreneze Craiova, iar eu nu fac excepție!! Cred că la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal îl reprezintă publicul şi iubirea lui extremă pentru echipă şi culori. Am fost în mai multe momente adversar al Craiovei şi am trăit un sentiment unic. Nici nu îmi pot imagina ce ar însemna să reprezint culorile Craiovei.... Un titlu cu Craiova înseamnă că ţi-ai asigurat iubire pentru eternitate. Poate într-o zi....

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel