Edi Iordănescu, dorit la FCSB. ”A venit timpul să clarific”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Numele lui Edi Iordănescu, antrenorul actual al echipei Gaz Metan Mediaș, a fost rostit ca posibil înlocuitor pentru Mihai teja, la FCSB, după ce Marius Șumudică a fost refuzat de ultrașii roș-albaștri.

Edi Iordănescu a spus, într-o intervenție telefonică la ProX, că nu a discutat cu Gigi Becali pe seama mutării sale la FCSB.

"Sincer nu aș fi dorit să comentez subiectul, dar țînând cont că a luat așa o amploare... e momentul să clarificăm. Îmi face plăcere să mă regăsesc pe o astfel de listă, eu sunt fericit și mă bucur atunci când munca mea este apreciată nu doar de FCSB, ci și de alte echipe. Eu sunt un antrenor sub contract în acest moment și în ultimele zile aceste declarații mi-au făcut destul de mult rău și mi-au îngreunat activitatea. (...) Eu nu am negociat cu nimeni până acum, am văzut în presă declarațiile lui Gigi Becali.

Îmi doresc să rămân îmi duc contractul la capăt. (...) Mai am un an de contract, dar, atenție, dacă peste 4 etape, când se termină Play Out-ul, ajung la concluzia că nu putem face o echipa competitivă pentru sezonul viitor și nu putem avea stabilitate, atunci vom vedea ce se va întâmpla. Eu îmi doresc continuitate dacă nu vor mai fi anumite blocaje la Mediaș. Nu vreau să fiu caracterizat ca un antrenor care pleacă de la echipă la echipă", a spus Edi Iordănescu la PRO X.

Edi Iordănescu, 40 de ani, mai are încă patru meciuri cu Gaz Metan în Play Out-ul Ligii I.

Citește și:

Ultrașii roș-albaștri, mesaj dur anti-Șumudică. Becali, atenționat

Budescu, drum liber către FCSB. Ar putea reveni în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel