Ed Sheeran, anunţ care îi nemulțumește pe toți fanii săi

Ed Sheeran se simte obosit după o peroadă de doi ani în care nu prea a avut parte de odihnă.

Ed Sheeran a anunţat că va lua o pauză de la activitatea muzicală şi de la reţelele de socializare, după ce a muncit non stop în ultimii doi ani, potrivit Press Association, preluată de Agerpres.

Artistul a anunţat că va reveni cu piese muzicale noi după ce va călători, va scrie, va citi şi după ce îşi va trăi viaţa un pic mai mult.

"Bună tuturor. O să iau din nou o pauză", a scris Ed Sheeran, în vârstă de 28 de ani, într-un mesaj adresat celor 32,2 milioane de urmăritori ai săi pe Instagram. "Epoca şi turneul 'Divide' mi-au schimbat viaţa în atât de multe feluri, dar acum s-au terminat şi este vremea să ies în lume şi să văd mai multe".

"Am lucrat non-stop din 2017 aşa că voi lua o pauză pentru a călători, a scrie şi a citi. Nu voi mai fi prezent pe nicio platformă de socializare până când va veni vremea să mă întorc. Familiei şi prietenilor mei, ne vom vedea cu următorul prilej, iar fanilor mei, mulţumesc că aţi fost mereu minunaţi. Promit să revin cu piese noi atunci când va fi vremea şi după ce mi-am mai trăit un pic viaţa ca să am despre ce să scriu".

Artistul şi-a schimbat fotografia de profil într-o imagine alb-negru cu textul BRB, acronimul expresiei be right back (voi reveni curând, n.red.).

Ed Sheeran, artistul deceniului

Ed Sheeran a mai luat o pauză de la activitatea muzicală şi de la platformele de socializare în 2016.Muzicianul născut în comitatul Suffolk a susţinut recent turneul Divide, care a durat doi ani şi a luat sfârşit anul acesta, în timpul căruia a cântat pentru 9 milioane de admiratori în aproape 50 de ţări, susţinând 260 de concerte.

Seria de concerte a debutat în martie 2017, iar muzicianul a petrecut 893 de zile în turneu. Cel mai recent album al cântăreţului, No. 6 Collaborations Project, a fost lansat anul acesta şi s-a aflat în fruntea clasamentelor muzicale timp de mai multe săptămâni.

Ed Sheeran a fost numit recent artistul numărul unu al deceniului de Official Charts Company, după ce s-a aflat de 12 ori pe prima poziţie a clasamentului oficial de single-uri şi de albume în perioada 2010-2019, performanţă neegalată de niciun alt artist în această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel