Ecouri Australian Open - The Telegraph critică organizarea meciului Halep-Muguruza

Cotidianul britanic The Telegraph a criticat modul de organizare al meciurilor de pe tabloul feminin al Australian Open, în special al semifinalei dintre Simona Halep și Garbine Muguruza.

Una dintre principalele acuze aduse de The telegrapf este faptul că jucătoarele au fost nevoite să evolueze când temperatura era de aproape 40 de grade Celsius. The Telegraph scrie că, în afara finalei, toate meciurile de pe tabloul feminin de la Australian Open, din săptămâna a doua a întrecerii, au fost programate în sesiunea de zi pe Rod Laver Arena, spre deosebire de cele de pe tabloul masculin, care au avut loc cu regularitate în sesiunea de seară.

În acest context, fanii din Mare Britanie au fost nevoiți să urmărească meciurile fetelor noaptea sau dimineața devreme, iar jucătoarele și spectatorii au fost supuși unor temperaturi foarte ridicate, mai scrie sursa citată, preluată de Mediafax.

Halep a acuzat temperatura ridicată

"Când Simona Halep și Garbine Muguruza s-au confruntat pe o temperatură de aproape 40 de grade Celsius, pe Rod Laver Arena au existat mai multe scaune neocupate. Nu a fost vorba de nivelul jucătoarelor. Halep și Muguruza sunt două dintre cele mai mari jucătoare din tenisul feminin. Căldura a forțat spectatorii să se adăpostească și nimeni nu îi poate blama. Cu siguranță, cea mai bună soluție ar fi fost ca jucătoarele să fie întrebate dacă doresc ca acoperișul să fie închis, permițându-le astfel fanilor să urmărească jocul într-un mediu confortabil", au scris britanicii.

După semifinala pierdută contra sportivei din Spania, Halep a acuzat și ea temperatura ridicată de la Melbourne:

"A fost foarte, foarte cald astăzi şi am simţit-o. M-a omorât după primul set, la sfârşitul primului set. Soarele a fost foarte puternic. Nu îmi place prea mult să joc pe această vreme. Nivelul de energie a scăzut puţin. Am simţit asta la picioare". Simona Halep a părăsit Australian Open 2020 în faza semifinalelor, joi, după ce a cedat contra lui Garbine Muguruza, scor 6-7, 5-7.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel