EXCLUSIV  Eclipsă de Lună 2019. Astrologul DCNews spune care e singurul lucru pe care trebuie să-l faci

eclipsă
eclipsă

În noaptea de marți spre miercuri, va avea loc o eclipsă parțială de Lună, vizibilă din România, dacă cerul este senin. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, precizează că este „un moment foarte bun pentru fiecare dintre noi să spunem STOP la ceva”.

ECLIPSĂ LUNĂ 17 iulie 2019. Eclipsa de Lună va începe la ora 21.44, când Luna se află aproape de orizontul de sud-est. Schimbări pe discul selenar se vor putea vedea atunci când Luna intră în umbra Pământului, începând cu ora 23.00. Atunci partea din dreapta a discului va începe să fie mai puțin strălucitoare.

ECLIPSĂ LUNĂ 17 iulie 2019. Eclipsa de Lună care are loc în noaptea dintre 16 și 17 iulie este una parțială, adică Luna nu intră complet în umbra Pământului. Maximul se produce la ora 0.31, pe 17 iulie, când mai mult de jumătate din discul lunii se va afla în umbra Pământului. Fenomenul va putea fi observat pe tot parcursul desfășurării lui, din toată țara, dacă va fi cerul senin.

ECLIPSĂ LUNĂ 17 iulie 2019. Eclipsa de Lună începe la ora 21.44, când Luna intră în penumbra Pământului, dar schimbări pe discul acesteia se pot vedea doar din momentul în care va intra în umbră, de la ora 23.02.

ECLIPSĂ LUNĂ 17 iulie 2019. Faza cea mai spectaculoasă a fenomenului reprezintă perioada în care Luna se află în umbră, jumătatea de sus a discului acesteia fiind mai întunecată decât de obicei. Faza maximă durează două ore și are maximul la 0.21. Eclipsa se termină la ora 3.18.  

Astrolog DCNews: „E momentul să spunem DESTUL”

ECLIPSĂ LUNĂ 17 iulie 2019. „Harta momentului este ca picătura care umple paharul", a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu. „V-ați permis să fiți vulnerabili, v-ați deschis către ceilalți. Cei care sunt autentici v-au primit, acceptat și înțeles. Cei care sar în continuare peste limitele voastre personale... Lor e momentul să le spuneți DESTUL! Până aici. E de ajuns. Depinde de voi dacă le spuneți că nu mai merge așa sau, pur și simplu, îi vedeți mai rar, vorbiți mai rar, îi implicați mai rar în evenimente", a explicat Daniela Simulescu.

„E un moment foarte bun pentru fiecare dintre noi să spunem stop la ceva", a subliniat astrologul DCNews.


VEZI ȘI: Eclipsă 2019. O zodie află secrete. Astrolog DCNews: Mare grijă!


VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel