Echipa feminină de tenis de masă a României, calificare la Campionatele Europene din 2017

Sursa foto: Pagina de socializare a Federației Române de Tenis de Masă
Sursa foto: Pagina de socializare a Federației Române de Tenis de Masă

Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat la turneul final al Campionatelor Europene din 2017, după ce a învins formația Olandei cu scorul de 3-2, în ultimul său meci din Grupa B a a preliminariilor, marți, la București, în incinta televiziunii publice.


Tricolorele s-au impus prin punctele realizate de Elizabeta Samara, Bernadette Szocs și Daniela Dodean-Monteiro, la capătul unui meci foarte disputat, la care au asistat ministrul Tineretului și Sportului, Marius Alexandru Dunca, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, și președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, potrivit Agerpres.

România a ocupat primul loc în grupă, cu 8 puncte (maximum), urmată de Olanda, 4 puncte, Grecia, 3 puncte. Ultimul meci se va juca între Olanda și Grecia, echipa care va termina pe locul secund urmând să joace un baraj pentru calificarea la turneul final din Luxemburg, care se va disputa între 13 și 17 septembrie.

”CALIFICARE!!! Dana Dodean câștigă, cu scorul de 3:0, în fața olandezei Rianne Van Duin și România se califică de pe locul 1 din grupă la Campionatele Europene din Luxembourg, 2017!!!!! Felicitări echipei naționale feminine și antrenorului, Viorel Filimon!!!Ț, este mesajul postat recent de Federația Română de Tenis de Masă pe pagina sa de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel