Echipa Dinamo a efectuat un nou transfer. Acum au luat un mijlocaș

Dinamo
Dinamo

Clubul de fotbal Dinamo l-a transferat, duminică, pe Armindo Rodrigues Mendes Furtado "Brito", mijlocaş portughez care a evoluat ultima oară în prima divizie din Grecia, la formaţia Xanthi, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua "Ştefan cel Mare".

"FC Dinamo Bucureşti a ajuns la acord cu mijlocaşul portughez Armindo Rodrigues Mendes Furtado "Brito" pentru a evolua la echipa din Ştefan cel Mare. Brito se va alătura astăzi lotului pregătit de Eugen Neagoe în cantonamentul din Spania, de la Marbella, a anunţat conducerea executivă a clubului. Bine ai venit, Brito!", se menţionează pe site-ul citat.

Brito a evoluat la Xanthi (Grecia) în ultimele două sezoane competiţionale, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Maritimo, Boavista, Gil Vicente, Torreense, Sertanense, Lagoa, Barreirense (toate din Portugalia) şi Recreativo Libolo (Angola).

Născut în 16 noiembrie 1987, la Moita (Portugalia), fotbalistul are şi două selecţii la la prima reprezentativă a Insulelor Capului Verde.

Dinamo i-a mai transferat în această vară pe jucătorii Cătălin Straton (ultima oară la Dunărea Călăraşi), Gabriel Moura (Sepsi OSK), Andrei Sin (Poli Iaşi), Florin Bejan (Astra Giurgiu), Alexandru Răuţă (FC Voluntari), Slavko Perovic (Istanbulspor), Kevin Bru (Apollon Limassol), Riccardo Piscitelli (Carpi).

Vezi și: Încă un transfer la Dinamo. Kevin Bru, noul jucător al câinilor 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel