Urmărește emisiunea live


Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, Al Hilal, calificată în sferturile Ligii Campionilor Asiei

Echipa saudită Al Hilal Riad, antrenată de românul Răzvan Lucescu, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei la fotbal, deşi a fost învinsă pe teren propriu cu 1-0 de rivala Al Ahli Jeddah, în manşa secundă a optimilor.

Al Hilal, care a jucat două finale ale competiţiei în ultimele cinci sezoane, câştigase prima manşă cu scorul de 4-2. Al Hilal va juca în sferturi contra alte formaţii saudite, Al Ittihad Jeddah, fostă dublă campioană a Asiei. În lotul acesteia se află atacantul sârb Aleksandar Prijovic, fost elev al lui Lucescu jr la PAOK Salonic. În sferturi s-a calificat şi formaţia qatariană Al Sadd, antrenată de Xavi Hernandez, după 3-1 (1-1 în prima manşă) cu altă echipă din Qatar, Al Duhail.

Campioana din 2011 va întâlni în sferturi formaţia saudită Al Nassr, victorioasă în faţa echipei Al Wahda (EAU), după 1-1 şi 3-2. Al Ittihad a trecut cu 4-3 de iranienii de la Zob Ahan (2-1 în primul joc). Sferturile de finală din estul continentului vor fi Shanghai SIPG (China) - Urawa Red Diamonds (Japonia) şi Guangzhou Evergrande (China) - Kashima Antlers (Japonia), campioana en titre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel