EXCLUSIV  Echinocțiul de toamnă 23 septembrie 2019. Astrolog DC News, recomandare: E posibil să iasă la iveală lucruri ascunse

echinocțiu toamnă
echinocțiu toamnă

Luni, 23 septembrie, în jurul orei 10.50, vom avea Echinocțiul de toamnă.

Ziua este egală cu noaptea, iar Soarele trece prin punctul autumnal (mișcare aparentă). Cu toții vom începe să ne pregătim să petrecem mai mult timp în casă, să ne ferim de următoarele zile mai friguroase.

Din punct devedere astrologic, Echinocțiul înseamnă și intrarea Soarelui în semnul Balanței. Atunci când începe sezonul Balanței, cu toții vom dori să ne îndreptăm spre Școala relațiilor. Cei singuri vor dori să cunoască posibili parteneri, iar cei care se află deja într-o relație vor avea de corectat diverse defecte.

Astrograma momentului are ascendentul în Scorpion, deci este posibil să iasă la iveală lucruri ascunse, nu neapărat inteționat, ci din cauza nesiguranței, geloziei sau a posesivității. Relațiile începute de mâine până în decembrie vor fi intense, profunde, complicate și nu liniare. Vor avea un parcurs anevoios și plin de momente copleșitoare din punct de vedere emoțional. Iar în relațile deja existente, își vor face apariția numeroase îndoilei. Venus va face un careu cu Saturn ceea ce înseamnă că vom fi total nemulțumiți de viața noastră amoroasă. Mulți dintre noi vor avea senzația că sunt singuri în doi și de aici diverse tensiuni, atât interioare, cât și proiectate asupra celorlalți.

Tot în astrograma echinocțiului, avem o opoziție între Luna(emoțiile) și Saturn(duritatea), aspect dureros și apăsător. Vom trăi stări depresive și de melancolie, mai des ca de obicei.

Până la Solstițiul de Iarnă, din data de 22 decembrie, recomandarea astrelor este să ne protejăm de frig și emoțiile, nu doar organismul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel