Ecaterina Andronescu: Victor Ponta s-a ocupat mult mai mult de Guvern decât de partid

Ecaterina Andronescu a spus că Victor Ponta ar fi trebuit să voteze, miercuri, în ședința PSD.

"Nu e vorba de fugă. Victor Ponta a avut o întâlnire cu domnul Tusk, la aeroport. Era legat de o oră foarte precisă și îi promisese această întâlnire și a plecat din ședință să meargă spre aeroport, să meargă la această întâlnire. A zis, însă, că o votează pe Rovana Plumb. Nu știu dacă a votat. Nu știu să vă spun dacă a votat sau nu. A plecat din sală să vadă dacă sunt buletinele gata, dacă nu a votat, probabil că nu erau gata buletinele și a trebuit să plece. În mod normal, trebuia să se întoarcă și să voteze, dacă nu a votat la început", a declarat Ecaterina Andronescu.

Întrebată care a fost impactul asupra PSD, după ce Victor Ponta și-a anunțat demisia de la conducerea partidului, Ecaterina Andronescu a răspuns:

"A fost surprinzător. Eu, în perioada de după demisie și până ieri am mai vorbit cu mulți colegi din țară și înafară de nedumerirea organizațiilor, totuși, am constatat un lucru care merită de reținut de toți cei care ne uităm cu responsabilitate la ce se întâmplă în PSD: organizațiile sunt puternice și nu le este indiferent ce se întâmplă cu conducerea de la centru, dar au o forță pe care ne bazăm".

În acest sens, vicepreședintele PSD a precizat că Victor Ponta s-a ocupat mult mai mult de Guvern decât de propriul partid.

"E greu să acoperi integral și problemele pe care le are partidul și să fii, în permaneță, în contact. Poate că îl așteptau mai des în organizațiile județene, poate că așteptările sunt întotdeuna mai mari decât posibilitățile pe care le are un om. Trebuie să recunosc cât se poate de clar: s-a ocupat mult mai mult de Guvern decât de partid, e o realitate", a spus Ecaterina Andronescu conform Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel