Ecaterina Andronescu, ministru al Educației în Guvernul Dăncilă: Iau în calcul lucrul acesta

Ecaterina Andronescu ia în calcul posibilitatea de a fi viitorul ministrul al Educației în Guvernul Dăncilă. 

Ecaterina Andronescu a afirmat că nu a dorit să tulbure apele în PSD, de aceea s-a retras din cursa internă pentru a fi desemnată pentru funcția de premier: ”Puteam să mergem la vot și votul era cel care tranșa, PSD-ul nu se afla în situația în care să genereze o altă stare de... o relație contondentă. Atunci, eu m-am ridicat și am spus că după opinia mea voturile toate trebuie să meargă la un singur candidat. Prin vot se tranșează toate, a fost opțiunea mea și cred că n-a fost una greșită. În orice caz, nu voiam să tulbur apele.”

Întrebată dacă ar accepta numirea în funcția ministru al Educației, Ecaterina Andronescu a răspuns, în emisiunea ”România 9” de la TVR 1, că ”Iau în calcul lucrul acesta”. 

[citeste si]

Președintele Klaus Iohannis a desemnat-o astăzi pe Viorica Dăncilă prim-ministru al României, în 29 ianuarie urmând să aibă loc votul în Parlament. Luni, va fi CExN al PSD unde se va stabili componența Guvernului Dăncilă.

Liviu Pop a fost ministru al Educației în Guvernul Tudose. Ecaterina Andronescu s-ar putea bucura de susținere din partid, având în vedere că a fost propusă chiar pentru funcția de premier și a mai fost ministru al Educației. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel