Ecaterina Andronescu, despre Daniel Zamfir: Sper să nu îi fac rău prin ce am zis

După ce Ludovic Orban a vorbit despre posibila excludere a lui Daniel Zamfir din PNL, Ecaterina Andronescu a făcut o observație-cheie.

Politiciana a zis că senatorul, atunci când își susține un punct de vedere, o face într-un mod calm, susținându-și argumentele într-un mod civilizat, lucru extrem de rar astăzi întâlnit în opoziție.

[citeste si]

"Sunt colegă de Senat cu domnul Daniel Zamfir. Fiind profesoară, întotdeauna sunt atentă la oameni pentru a vedea dacă argumentează un subiect pe care îl deschid, dacă sunt agresivi prin modul în care argumentează. L-am văzut pe Daniel Zamfir susținând componenta opoziției, dar întotdeauna argumentat și niciodată agresiv. N-aș vrea ca prin ce am zis să îi fac un rău domnului Zamfir. Am spus ca profesor, nu ca membru al altui grup politic", a zis Ecaterina Andronescu la Antena 3.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un mesaj public către senatorul PNL, Daniel Zamfir, din cauza inițiativei privitoare la plafonarea dobânzilor. El a spus că PNL nu susține acest proiect, iar dacă Daniel Zamfir continuă pe această linie, drumurile se vor despărți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel