EBa a primit cel mai frumos cadou de nuntă, decizia CCR

eba_referendum
eba_referendum

Decizia Curţii Constituţionale de invalidare a referendumul din 29 iulie le-a surprins pe cele două fiice ale lui Traian Băsescu, Elena și Ioana, într-un restaurant din București, unde se mănâncă numai produse bio. Vestea că tatăl lor se întoarce la Cotroceni, le-a încântat pe cele două tinere, Elena mărturisind chiar că invalidarea referendumului este cel mai frumos cadou de nuntă.

[caption id="attachment_223403" align="alignleft" width="269"] Sursa foto: Libertatea[/caption]

Elena și Ioana Băsescu au sărbătorit vestea invalidării referndumului de către CCR la un restaurant de fițe din București, unde s-au cinstit cu pizza şi cu sucuri bio, timp de mai bine de o oră, scrie libertatea.ro.

Dacă mezina președintelui, Elena, a plecat prima din restaurant cu două sacoșe, într-una din ele aflându-se mai multe sticle cu sucuri naturale, Ioana a ieşit însoţită de un angajat al localului, care îi căra mâncarea luată la pachet pentru acasă. Dupå ce angajatul localului i-a așezat pungile pline cu mâncare în portbagaj, Ioana a demarat în trombå.

Potrivit sursei citate, Elena Băsescu, viitoarea doamnă Ionescu, este extrm de fericită că tatăl ei își va relua funcția de președinte.

“Cel mai frumos cadou de nuntă e invalidarea referendumului”, s-ar fi destăinuit Eba într-un cerc de prieteni.

Elena Băsescu se va căsători cu Bogdan Ionescu, alias Syda, pe 1 septembrie, fostul ministru al Comunicațiilor în guvernul Ungurean, Răzvan Mustea fiindu-le naș, împreună cu soția sa, Laura.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel