Eagles, acțiune în instanță cu un hotel mexican

Eagles
Eagles

Trupa americană Eagles a denunțat în justiție un hotel mexican pentru că și-ar fi însușit numele "Hotel California", titlul celei mai cunoscute sale piese, relatează site-ul de specialitate TMZ citat de EFE.

Eagles asigură în plângerea sa că proprietarii de la Hotel California din Todos Santos, o localitate din Baja California (Mexic) situată la aproximativ 75 de kilometri nord de Cabo San Lucas, induc în eroare din 2001 oaspeții acestui hotel cu privire la acest cântec.

Trupa precizează că "Hotel California" nu are nicio legătură cu acest stabiliment și cere proprietarilor să nu mai profite de numele celebrei sale piese și reclamă totodată despăgubiri.

Pe site-ul său, hotelul se face ecou al "legendelor" care arată o conexiune între acest loc și cântecul trupei Eagles, dar nu indică în mod explicit că proprietarii localului "ar avea vreo afiliere și nici nu promovează vreo asociere" cu trupa americană.

Piesa "Hotel California" face parte din albumul cu același nume din 1976 al Eagles, celebra trupă rock condusă de Glenn Frey și Don Henley. Cântecul a devenit un mare succes al trupei și continuă să fie foarte difuzat și 40 de ani după lansare.

Piesa a alimentat tot felul de povestiri despre celebrul hotel, de la faptul că este situat în Baja California (Mexic) și până la faptul că ar fi vorba de un centru psihiatric din Los Angeles.

Misterioasele versuri ale piesei "Hotel California" au fost interpretate și ca o metaforă a exceselor din viața artiștilor, sau ca o privire crepusculară asupra visului american și au fost unii care au susținut chiar că includ mesaje sataniste, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel