Ea este artista care a petrecut cu "Sangria"!

JO revine cu un nou single și un videoclip, „Sangria”, parte din proiectul său special  „Summer Pack”, demarat în urmă cu o lună, odată cu lansarea piesei "Maria". 

Artista a lansat piesa în cadrul unui party aniversar, alături de prieteni, colegi și familie. Amna, Mandinga, Marius Moga, Alina Eremia, Liviu Teodorescu, Nadir, Robert Toma, Ana Baniciu, Irina Rimes, Mircea Eremia, Lariss, Lino, Tequilla, Ghiduș, Coțofană și Tibulca sunt câțiva dintre cei care s-au distrat până dimineață împreună cu JO.

(oar_w460)

(oar_w460)

Premiera videoclipului a fost urmată de un show live, susținut de JO împreună cu Mandinga. Alături de JO au mai urcat pe scenă Nadir și Liviu Teodorescu. 

„Sangria” este continuarea piesei „Maria”, și la fel ca cea din urmă, a fost scrisă alături de Șerban Cazan în cadrul taberei de creație Cat Music Camp, desfășurată în Spania.

“ “Sangria” este continuarea piesei “Maria” și pot spune că din Summer Pack-ul pe care mi l-am propus să îl lansez vara această, Sangria este piesa mea de suflet. Melodia a început să fie scrisă anul trecut în Spania și de curând am terminat-o cu Șerban Cazan. Dacă în “Maria” eram împreună cu iubitul meu în vacanță și petreceam, în “Sangria” povestea continuă cu mine fiind singură, nostalgică și amintindu-mi de acele momente frumoase petrecute alături de omul pe care îl iubesc”, a declarat artista. 

(oar_w460)

Videoclipul piesei „Sangria” este regizat de Ionuț Trandafir și a fost filmat tot în Barcelona, la fel ca și cel pentru „Maria”. „Am avut parte de o echipă minunată la filmări. Videoclipul e filmat tot în Barcelona cu Ionuț Trandafir cu care fac o echipă foarte bună și îmi doresc să colaborez cu el și în continuare!”, a completat cântăreața. 

Piesa „Maria” se bucură deja de succes, atât online, cât și offline. La o lună de la data lansării este difuzată pe toate posturile de radio din România și are aproape 2 milioane de vizualizări pe YouTube. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel