După umilința Stelei, Gigi Becali anunță REVOLUȚIA!

Steaua a pierdut cu Concordia Chiajna, surprinzător, și riscă să compromită câștigarea campionatului, iar acest lucru pare să îl fi scos din sărite pe Gigi Becali.

Și, dacă până acum își certa jucătorii în public, se pare că latifundiarul din Pipera a decis să schimbe "sistemul" prin care îi motiva pe jucători.

După ce, în weekend, a avut loc o adevărată surpriză pentru campionatul României, Steaua pierzând, după un joc de-a dreptul dezastruos, în fața Concordiei Chiajna, Gigi Becali a făcut o criză de nervi. Dar, spre deosebire de alte dăți în care își făcea praf jucătorii în fața camerelor de luat vederi, de această dată latifundiarul din Pipera a procedat diferit. Mai exact, mai calm ca niciodată, Becali i-a anunțat, spun sursele noastre că, de acum înainte, îi va monitoriza, mai atent ca niciodată, pe jucătorii săi. Individual. Și, mai mult decât atât, îi va evalua în funcție de ceea ce i se pare lui că ar fi făcut pe teren. Iar acest lucru, ne-a mai dezvăluit sursa citată, se poate traduce în amenzi. Care mai dec are mai drastice. Pentru că, pare-se, latifundiarul din Pipera și finanțatorul echipei, nu vrea să mai aibe surprize și să nu se vadă cu rezultate notabile la sfârșitul sezonului.

"E decis să le scadă din salarii la orice greșeală. Are impresia că își bat joc de el, iar orgoliul l-a făcut ca, de această dată, să nu mai facă scandal public. Dar le-a transmis, clar, că este dispus să îi facă să vină cu bani de acasă dacă mai "fură" fotbalul. Niciodată nu a fost așa supărat", ne- a spus sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel