Dumitru Dragomir, condamnat cu executare. PRIMA REACȚIE

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a avut prima reacție după ce marți a fost condamnat de Tribunalul București la 4 ani de închisoare cu executare, decizia nefiind însă definitivă.

Dumitru Dragomir a fost condamnat marţi de Tribunalul Bucureşti la 4 ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat că primit peste 3 milioane euro mită de la administratorul RCS/RDS, Ioan Bendei, în schimbul acordării drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.

Decizia judecătorilor nu este definitivă.

Nu am nicio tangență. Ce nu a înțeles această judecătoare este că drepturile de televiziune sunt ale cluburilor. Voi merge la apel. Îmi voi doveni nevinovăția. Eu am știut sigur că ăștia mă condamnă. Nu am nicio tangență cu acest proces. O să mă bage în mormânt și gata. Câștigă un mort. Să îmi spună că am luat un leu cu o factură, cu un martor și atunci merg la pușcărie. Această doamnă judecător nu a înțeles ce înseamnă înțelegerea între părți. Este contract civil. Aștept motivarea și o să explic ca să înțeleagă toată treaba. Drepturile de televiziune nu au fost cumpărate de RCS&RDS., a spus Mitică Dragomir, prezent prin legătură telefonică, în direct, în emisiunea Violetei Romanescu, la România TV.

Vezi și: Dumitru Dragomir, condamnare cu executare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel