Dumbravă, atac la Realitatea TV: ”Ne amenință” Gușă: Cred că nu duce la băutură

Dumitru Dumbravă a postat un mesaj pe Facebook despre Cozmin Gușă și primarul Mircia Gutău. Fostul general al SRI ar fi dat și detalii dintr-un dosar care ar fi trebuit să rămâne secrete, după cum arată Realitatea TV. 

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

”Domnul general Dumbravă ne atacă, ne amenință” a spus Octavian Hoandră în emisiunea ”Realitatea Românească” de duminică seară. Realizatorul TV a precizat că Dumitru Dumbravă a șters ulterior postarea, precizând că ”probabil s-a prins toată lumea că are acces la niște baze de date, probabil că sunt furate de la SRI”. 

Consultantul politic Cozmin Gușă a spus, printr-o intervenție telefonică în emisiunea lui Octavian Hoandră: ”Această gafă a lui generează posibilitatea de discuție despre ceea ce s-a întâmplat. Eu nu am altă concluzie decât - văzându-i și fața lui Dumbravă, că nu l-am cunoscut vreodată - cred că nu duce la băutură. Probabil fiind sâmbătă seară, stând și la un șpriț, probabil și cu cineva, nu am aceste informații, a vrut să-și arate mușcii timp de o oră și jumătate, două ore, cât a ținut postarea și apoi niște oameni ma treji decât el l-au sunat și i-au spus: bă, băiete, șterge ce ai scris că e de rău.” 

”Departamentul de contrainformații din SRI trebuie să analizeze” este semnalul dat de către Cozmin Gușă. 

”Pot să apese pe buton în orice moment”

Consultantul politic atrage atenția asupra informațiilor confidențiale pe care le-a publicat: ”Toată lumea s-a speriat: măi, frate, dacă ăsta se uită la o emisiune cu Gutău și scrie, în timp real, în timpul emisiunii, acel text lung, cu informații confidențiale, în care spune lucruri despre dosarul lui Gutău, care n-au fost prezentate public și despre unele judecătoare, pe care bineînțeles că le intimidează, ce concluzie să aibă lumea? Că dl Dumbravă și alții au acest gen de informații cu care pot să apese pe buton în orice moment”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel