Ducu Bertzi, concert caritabil - VIDEO

Ducu Bertzi va susține un concert caritabil.

Iubitorii muzicii folk sunt rugaţi să nu lipsească la concertul caritabil susţinut de Ducu Bertzi & Friends (Irina Furdui - vioară, Constantin Neculae - chitară, Tavi Iacob - clape), sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 21.30, în Club Phoenix din Constanţa.

Concertul din 27 ianuarie va veni în sprijinul campaniei "Music for Autism".

Campania "Music for Autism" a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. Timp de cinci ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei.

Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate. Scopul campaniei "Music for Autism" este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor.

[citeste si]

Din 1997 și până în prezent, Ducu Bertzi, alături de Mihai Cosmin Popescu, realizează la Radio România Actualități "Omul cu chitara", una dintre cele mai audiate emisiuni.

Amintim că cei doi au acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News, pe care îl puteți urmări accesând link-ul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel