Ducii de Sussex, problemă majoră. Răpirea micului Archie

Sursa: Captură foto Instagram sussexroyal
Sursa: Captură foto Instagram sussexroyal

Meghan Markle și Prințul Harry ar trebui să aibă motive serioase de îngrijorare după decizia pe care au luat-o zilele trecute.

După anunțul făcut de ducele și ducesa de Sussex că renunță la statutul de membri seniori ai Familiei Regale şi au intenția să muncească pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar, precizând că intenționează să-și petreacă o mare parte din timp în America de Nord, au apărut și primele speculații și declarații privind securitatea lor.

Nivelul de securitate de care au nevoie Meghan Markle și Prințul Harry ar fi definit printr-o evaluare a amenințărilor, spune Joe Balz, președintele GloProSec Preventative Services, o companie de securitate din Toronto, și un fost ofițer al RCMP care a lucrat cu familia regală și alți șefi de stat.

Siguranța în Canada, mai mare decât în Marea Britanie

"Întotdeauna va exista un idiot ciudat care provoacă un anumit tip de problemă", a spus Balz, adăugând că ducii de Sussex va fi mai în siguranță în Canada decât în Statele Unite, unde legile privind armele sunt mult mai îngăduitoare.

Pentru ce ar trebui să se îngrijoreze ducii de Sussex

De asemenea, unul dintre motivele pentru care ar trebui să se îngrijoreze cei doi este de o posibilă răpire a fiului lor, Archie, a spus Zimet, care a definit amenințarea drept „o situație majoră, mai ales când vine vorba de teroriști".

Canadienii l-ar sprijini pe Harry ca guvernator general

Un sondaj realizat pentru compania canadiană de știri Postmedia a constatat că peste 60% din 1.515 canadieni chestionați ar sprijini numirea prințului Harry ca guvernator general, reprezentantul reginei în Canada, care acționează ca șef al statului în numele ei. Sondajul a avut loc pe 6 ianuarie, cu două zile înainte de anunțul cuplului, citează Mediafax.

Citește și: Canadienii, milioane de dolari pentru securitatea ducilor de Sussex

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel