Urmărește emisiunea live


Ducesa Meghan ar putea deveni editor al unei celebre reviste

Ducesa Meghan ar putea deveni editor al unei celebre publicații. Fosta actriță americană, în vârstă de 37 de ani, ar urma să scrie despre activitățile sale caritabile.

Ducesa Meghan de Sussex este în discuții cu Anna Wintour, editorul șef al publicației Vogue din 1988, pentru a asigura rubrici periodice în edițiile britanică și americană ale revistei, potrivit Mediafax care citează dailymail.co.uk.

Luna trecută, presa britanică a scris că ducesa a refuzat oferta publicației de a apărea pe coperta ediției lunii septembrie - considerată cea mai importantă din an. Însă se pare că va apărea în cadrul unui articol despre femei puternice, inspirată și de avocata Amal Clooney, soția starului hollywoodian George Clooney. Celebra fotografă Annie Leibovitz s-ar putea ocupa de fotografiile asociate articolului.

Cine a apărut pe coperta revistei Vogue

Cumnata ducesei de Sussex, ducesa Catherine de Cambridge, soția prințului William, a apărut pe coperta revistei Vogue în iunie 2016, în timp ce prințesa Diana a pozat pentru celebra publicație de trei ori.

Anterior, niciun alt membru de top al familiei regale britanice nu a apărut în Vogue SUA, iar lady Diana a apărut pe copertă abia după divorțul de prințul Charles și după ce și-a pierdut titlul de "alteță regală", în 1997.

Meghan Markle și prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Ceremonia de nuntă, care a avut loc la capela St. George de pe domeniul Windsor, a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel