Drumuri închise, după inundaţii. Pe unde nu pot circula șoferii, zilele acestea

Drumuri închise
Drumuri închise

Patru drumuri din judeţul Covasna, inclusiv DN 11B, sunt în continuare închise circulaţiei rutiere, în urma inundațiilor din ultimele zile.

DN11B Târgu Secuiesc-Cozmeni este inundat şi pe alocuri surpat pe raza localităţii Valea Seacă, circulaţia în zonă fiind înteruptă între kilometrii 12+300 m până la km 14 + 400 m, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

De asemenea, este interzis accesul autovehiculelor pe DJ131, de la intersecţia Racoş-Căpeni, până la podul Augustin, drumul fiind inundat pe o porţiune de 400 de metri.

Au fost instituite restricţii de circulaţie şi pe DJ 103B Ozun-Bicfalău, pe DJ 103B-intersecţia cu DC 27B Bicfalău-Lisnău, precum şi pe DC38, de la intersecţia DJ131 cu DJ131A spre Racoşul de Sus, unde apa acoperă carosabilul pe mai multe sute de metri.

Circulaţia trenurilor pe secţia de cale ferată 403 Braşov-Întorsura Buzăului este întreruptă de sâmbătă, după ce podul feroviar din localitatea Budila a fost dărâmat de viiturile venite pe Râul Tărlung, prin urmare legătura între cele două puncte se poate face doar pe carosabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel