DRUMURI BLOCATE, listă actualizată. A2, București - Cernavodă, ÎNCHISĂ COMPLET

Mai mult drumuri au fost închise din cauza viscolului. 

DRUMURI BLOCATE, UPDATE: Circulaţia rutieră a fost închisă, luni seara, pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 5, între Bucureşti şi Giurgiu, din cauza viscolului puternic la sol şi a vizibilităţii reduse, a informat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). De asemenea, începând cu ora 22:00, s-a închis circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 2N, între Bogza şi Dumbrăveni (judeţul Vrancea), între km 8+000 - km 17+000, tot din cauza viscolului puternic la sol şi a lipsei de vizibilitate

DRUMURI BLOCATE, UPDATE: Circulaţia rutieră s-a închis, de la ora 17:00, pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 51, pe sectorul de drum cuprins între Izvoarele şi Zimnicea, şi pe DN 5A, între localităţile Fălăştoaca şi Izvoarele (judeţul Giurgiu), din cauza ninsorii şi a viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero. 

DRUMURI BLOCATE, UPDATE: Circulația rutieră a fost închisă pe autostrada A2, între Bucureşti şi Cernavodă, pe ambele sensuri de mers, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea.

Circulația rutieră a fost închisă şi pe DN 3, între Ostrov şi Murfatlar.

Începând cu ora 20:00, s-a închis circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, între Bucureşti şi Cernavodă, pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului. "Până la ora 23:00, poliţia rutieră, împreună cu echipajele CNAIR, va asigura evacuarea autovehiculelor aflate pe sectorul afectat, în sistem de trafic controlat", precizează compania.

De asemenea, începând cu ora 19:00, a fost închisă circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 3, între localităţile Ostrov şi Murfatlar (judeţul Constanţa), între km 129+000 - km 243+435, din cauza viscolului puternic, care a redus vizibilitatea.

DRUMURI BLOCATE, UPDATE: Circulaţia rutieră a fost închisă, luni seara, pe autostrada A4, pentru toate categoriile de autovehicule, pe sectorul cuprins între Ovidiu şi Port Agigea Sud, dar şi pe DN 41, între localităţile Olteniţa (judeţul Călăraşi) şi Plopşoru (judeţul Giurgiu), în timp ce pe DN 5B, între Giurgiu (judeţul Giurgiu) şi Ghimpaţi (judeţul Dâmboviţa), a fost instituită restricţia de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

Trafic întrerupt pe A2

INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că circulaţia rutieră pe tronsonul Cernavodă – Constanţa al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa este întreruptă pe ambele sensuri, din cauza viscolului puternic şi a unui eveniment rutier în care au fost implicate mai multe utilaje de deszăpezire.

Poliţiştii rutieri deviază la km 160 (Cernavodă) circulaţia rutieră către Constanţa de pe autostrada A2 pe DN22C. De asemenea, traficul către Bucureşti este deviat de la Constanţa pe rutele vechi. Pe autostrada A2, vremea este nefavorabilă (viscol puternic).

Utilaje de deszăpezire implicate în accident rutier. Viscol puternic

Înainte de acest mesaj, tot INFOTRAFIC anunța că "circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Constanţa - Bucureşti este oprită la km 193, între Constanţa şi Cernavodă. Măsura a fost luată de poliţiştii rutieri după ce mai multe utilaje de deszăpezire au fost implicate într-un eveniment rutier. Poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul către Bucureşti pe ruta veche. Pe autostrada A2, vremea este nefavorabilă (viscol puternic)". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel