DRUMUL dintre Botiza şi Groşii Ţibleşului, ÎNCHIS

Drum închis
Drum închis

Drumul de legătură dintre două comune a fost închis. 

Între comunele Botiza şi Groşii Ţibleşului, prin Pasul Botiza (la o altitudine de 976 metri), care traversează Munţii Ţibleşului, drumul va fi închis traficului rutier pe durata iernii, a declarat, joi, primarul comunei Groşii Ţibleşului, Nicolaie Burzo.

”Drumul comunal dintre cele două localităţii se închide traficului rutier pe durata iernii. Drumul rămâne deschis doar celor care lucrează la exploatarea lemnului în parchetele ocolului silvic. E un drum din pământ amestecat cu piatră, iar pe unele locuri au fost semnalate căderi de pietre de pe versanţi. (...) O parte din drum e în administraţia noastră, dar cea mai importantă parte a drumului aparţine Direcţiei Silvice Maramureş, drum care printr-un proiect comun ar putea fi reabilitat”, a spus Nicolaie Burzo, pentru Agerpres. 

[citeste si]

Autorităţile judeţene au în vedere închiderea pe durata sezonului rece a drumului judeţean 109 F Cavnic -Băiuţ, drum care traversează Munţii Gutâi. Accesul în oraşul Cavnic, localităţile Băiuţ şi Stâmbu-Băiuţ se va face pe DJ 184 şi pe DJ 109 F varianta Lăpuş- Strâmbu Băiuţ- Băiuţ. Deocamdată, varianta de drum Cavnic - Băiuţ este deschisă traficului rutier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel